top of page

Ons verhaal

Egotrippel, respecteer mij

Mensen uit Oud Heverlee en omstreken kennen Egotripel ongetwijfeld. De rest van Vlaanderen kan vanaf nu volop kennismaken met dit elegant bier, een combinatie van witbier en een tripel. Davy Kerre en Katrijn De Troyer uit Berlare (Oost Vlaanderen) nemen de bolhoed over van makers Raf (een apotheker) en Gerrit (zijn buurman en goede vriend).

Egotripel kwam onverwachts op het pad van Davy en Katrijn. Het begon met een klein project waarbij ze bier voor privégelegenheden thuis wouden aanbieden. De interesse voor bierbrouwen is nog meer opgewekt doordat Katrijn haar papa hobbybrouwer is. Toeval was dat de smaak die Katrijn en Davy wouden voor hun bier reeds bestond… Egotripel.

De eigenaars van Egotripel waren op dat moment op zoek naar jonge ondernemers die het zagen zitten hun bierbaby met liefde verder te laten promoten door enthousiaste jonge ondernemers. Egotripel heeft reeds zijn bekendheid verworven in het Leuvense, Oud-Heverlee en omstreken. Dit wou men niet verloren laten gaan. Dit is dan ook de reden dat Davy en Katrijn in gesprek zijn gegaan (na toeval elkaars pad te kruisen) met de vroegere eigenaars en vandaag de dag zelf kunnen zeggen dat ze trotse eigenaars zijn geworden van het bier met de gouden bolhoed.

Egotripel is een heel toegankelijk biertje met een alcoholgehalte van 6,5 graden, een combinatie van witbier en tripel. Het heeft een mooie romige schuimkraag en de goudgele kleur van rijpe tarwe. Een mooie balans van bitter/zoet/zuur. De smaak is vol en in de afdronk behoud je licht zoete, niet te kleffe toon aangevuld met een kruidige hop.

Het is een biertje dat je kan drinken opgekleed in maatpak, fancy dress op een feest, in de sportclub maar evengoed heel ontspannen tijdens een picknick onder vrienden.

De opzet blijven we behouden: het biertje aanbieden bij ons thuis. Ook in hometown Oud Heverlee en omstreken blijven we bevoorraden. Daarnaast zijn we volop bezig met de uitbreiding van verkooppunten in onze streek.

Hoedje af en respecteer elk zijn ego waarbij het samen proeven nog leuker is.

91x148-small-tablecard3.jpg

Egotripel, is een bier dat de kwaliteiten van een witbier verenigt met die van een tripel. Het heeft een mooie, romige schuimkraag en de mistige goudgele kleur van rijpe tarwe.

Je ruikt het aroma van hop, bleke mout, floraal met een hint van hazelnoot en gagel. De smaak is hoppig en kruidig met fruitige en florale toetsen. Kruidige en licht-bittere afdronk. Alc 6.5% vol.

Ons aanbod

Bij alles wat Egotripel doet volgen we strikte kwaliteitsnormen. We zorgen ervoor dat onze klanten alleen het allerbeste ontvangen als het gaat om onze producten en diensten.

Neem vandaag nog contact op en ontdek wat we te bieden hebben.

Barrel Stack
bottom of page